Tavlor & Prints

Skamlöst. Spretigt. Underbart.

Välkommen till en värld av skamlös, spretig och underbar konst! Här får du möjligheten att utforska mitt konstnärliga universum där jag mixar det traditionella med det nyskapande, det vackra med det fula och det allvarliga med det humoristiska.

När jag skapar känner jag mig fri och varje målning och print är ett uttryck för mina känslor och min personlighet. Man kan säga att genom att äga något jag har skapat, så har man en ögonblicksbild från mitt liv. Jag brukar säga att en dag där jag går och lägger mig med färgrester på händerna har varit en bra dag.

Jag har ett brett urval av tavlor och prints, var och en berikad med sin egen unika historia och känsla. Om du är intresserad av att köpa en bit av mitt konstnärliga uttryck till ditt hem eller arbetsplats, tveka inte att kontakta mig. Jag erbjuder både originalmålningar och prints, och jag tar även emot förfrågningar om specialbeställningar.

Vill du köpa ett print eller bara säga hej? Kontakta mig gärna på kontakt@skapatavstridh.se eller skicka ett meddelande till mig på Instagram eller Facebook. Jag ser fram emot att höra från dig och dela med mig av min konst!

Scroll Up