Kurser & Workshops

Kurser & Workshops

Kreativa kurser och inspirerande workshops

Jag har en passion för att inspirera och lära ut genom kreativa uttryckssätt. Jag har bland annat haft förmånen att hålla workshops i budskapsbroderi genom Sensus Östra Götaland och Göteborgs universitet, där deltagarna har fått utforska konstformens kraft att kommunicera och uttrycka tankar och känslor genom nål och tråd. Dessutom har jag haft äran att leda skapande workshops med tema psykisk hälsa, vilka avslutades med en gripande utställning på Teaterhörnan i Kalmar, i samarbete med Kalmar Kommun och Skapa Kalmar.

Som en del av mitt engagemang för att sprida kunskap och inspiration har jag även föreläst med ”Online-mammorna” baserat på mitt kapitel i boken ”Det heliga jävla moderskapet” (Sjösala förlag, 2017) på bibliotek, BVCs och öppna förskolor runtom i landet.

…Och för dig som är en kreativ själ som vill nå ut med din konst, din bok eller annat kreativt projekt, erbjuder jag mitt zine ”Guide till marknadsföring för kreativa själar” för endast 50:- plus porto.

För att beställa zinet eller ett signerat exemplar av ”Det heliga jävla moderskapet” är det bara att skicka ett mail till mig på kontakt@skapatavstridh.se eller skicka ett meddelande via Facebook eller Instagram.

Scroll Up