Kommunikation

Kommunikation är nyckeln till allt

Skrivande, föreläsningar och det digitala samtalet är något jag absolut brinner för. Här kan du ta del av de tjänster jag erbjuder inom kommunikationens värld eller klicka här för att komma till sidan där jag berättar mer om mina föreläsningar.

Är du en skapande själ som vill nå ut bättre med det du skapar? Look no further – första delen av ”Guide till marknadsföring för kreativa själar” kostar endast 50:- plus porto och beställs genom att maila mig på kontakt@skapatavstridh.se eller genom att skicka meddelande på Instagram eller Facebook.

Författarskapet

Jag är en av författarna till boken ”Det heliga jävla moderskapet” (Sjösala Förlag, 2017) och bidrog med ett kapitel om ”Onlinemammorna”. Efter boksläppet skapade vi en grupp med samma namn och idag har gruppen närmare 7000 medlemmar! Det är fantastiskt att se hur vårt gemensamma intresse och engagemang har växt till en levande och dynamisk gemenskap.

Förutom mitt författarskap har jag även haft förmånen att genomföra en föreläsningsturné med 20 stopp där jag delade med mig av mina erfarenheter och insikter från kapitlet ”Onlinemammorna”. Att få möjligheten att engagera och inspirera människor genom mina föreläsningar är något som jag brinner för.

Är du intresserad av att köpa ett signerat exemplar av boken? 80:- plus porto kostar den. Skicka ett mail med namn, adress och mobilnummer (för sms-avisering) till kontakt@skapatavstridh.se

Scroll Up