Medie- och kommunikationstjänster

En logotyp, en grafisk profil eller ett helhetspaket med webbplats och copy, sociala medier content och marknadsföringsplan? Jag hjälper dig att skapa en helhet till ditt företag, där själen i ditt ”varför” verkligen når fram. Och råkar ditt företag egentligen vara ditt band, så tveka inte att dra ett mail ändå till kontakt@skapatavstridh.se

Medie- och kommunikationstjänster jag erbjuder är:

  • Logotyper. Jag älskar att göra logotyper.
  • Grafisk profil, en mall för hur ditt företag ska se ut i interna och externa kanaler. Det vill säga, vilka logotyper ni använder och vilka typsnitt och färger som används i er kommunikation.
  • Kommunikationsplan. Vid lite större projekt kan en kommunikationsplan vara till nytta för att veta hur medlemmar i organisationen ska kommunicera internt och externt. Jag hjälper dig utforma en mall för som ska sägas, i vilka kanaler, när och till vem.
  • Marknadsföring. Letar du efter en traditionell eller digital marknadsföringsstrategi, eller föredrar du gerillamarknadsföring? Hör av dig.
  • Sociala medier content & planering. Syns du inte finns du inte. Jag hjälper dig att fixa ett enhetligt instagramflöde!
  • Skrivuppdrag i alla dess former. Jag skriver din copy, oavsett marknadsföringssyfte, för jag kan konsten att skriva texter som syns och säljer. Har erfarenhet av redaktionell kommunikation och har läst språkvård. Att jag dessutom är en idéspruta kan ju inte gått obemärkt förbi. Skriv till mig idag!
Scroll Up