Om Arlene Stridh

Vem är Arlene Stridh? Varför ska du välja Arlene för kommunikations- och designuppdrag? Och vem i Star Trek sa det där, nu igen?

En kreativ idéspruta med ovärderliga extra-allt kompetenser.

– Arlene Stridhs USP

Hallå där!

Jag är Arlene Stridh – en tuff brud i kreativ förpackning; färgstark, mångfacetterad, lyhörd och lätt att tycka om.

En kick-ass kommunikatör med extra-allt kompetenser. Utbildad inom kommunikation, marknadsföring och grafisk design, och ditt självklara val för uppdrag och anställning som faller inom dessa roller. Tycker projektledning inom kultur är otroligt roligt, läs gärna mer om mina erfarenheter här.

Välj mig för att synas och höras genom bruset, men minst lika viktigt; välj mig för att jag bidrar med härlig energi och solidaritet till arbetslaget. Jag jobbar effektivt och håller deadlines, något som kan intygas av mina tidigare arbetsgivare.

Kom igen det blir kul!

Arlene Stridhs motto i livet

Privat älskar jag att skapa och kan beskrivas som en virvelvind av inspiration. Mitt absolut största intresse i livet är att skapa saker som inte fanns förut. Ibland blir det texter, ibland blir det broderier, ibland blir det ingenting vettigt, ibland blir det grubblerier.

Så därför bjuder jag in dig till min webbplats, hoppas du stannar länge och skickar ett mail till mig i slutet av ditt besök.

Live long and prosper!

Arlene Stridh

2024

Scroll Up